• ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

    10:00 - 19:00

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    +30 2310 909 619

  • Contact US


“Τα ασύρματα δίκτυα μπορεί να αποδειχτούν αρκετά περίπλοκα” 

ειδικά όταν οι απαιτήσεις κάλυψης και ταχύτητας είναι μεγάλες. Η σωστή δικτυακή υποδομή είναι πλέον θέμα ζωτικής σημασίας. Όταν δεν γίνεται σωστή μελέτη & υλοποίηση στη δικτυακή υποδομή, το αποτελέσματα είναι συνήθως οδυνηρό. Συνεχή τεχνικά προβλήματα, χαμηλή αποδοτικότητα, δυσλειτουργίες, παράπονα πελατών, μερεμέτια, κόστος επισκευών, κακές κριτικές κ.α. Ειδικότητά μας να εξασφαλίζουμε αδιάλειπτη επικοινωνία με τις μέγιστες αποδώσεις Ένα click μακριάΕγκατάσταση Ασύρματων Δικτύων

Wireless Local Area Network (WLAN)

Τοποθέτηση Ασύρματων  Δικτύων παντώς κλίμακας και διαχείριση μεγάλης κίνησης δεδομένων.

Μελέτη Χώρου και σχεδιασμός

(RF Wireless Site Survey and Design (Various Frequencies))

Μελέτη του χώρου σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της αγοράς και ανάλυση του ασύρματου σήματος.

Δίκτυα Υψηλής Απόδοσης

Βελτιστοποίηση δικτύου χρησιμοποιώντας ανάλυση φάσματος σε πραγματικό χρόνο επιτρέποντας υψηλή απόδοση.

Ασφάλεια Ασύρματου Δικτύου

Πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σας με την χρήση κρυπτογράφησης όπως επίσης και τελευταίας τεχνολογίας Firewall, καθορισμό ACLs και VLAN IDs. καθώς και IDS/IPS.

Υποστήριξη

Wi-Fi (Pre-Deployment and Post-Deployment, Support)

Υποστήριξη προεγκατεστημένων ασυρμάτων δικτύων, επιδιόρθωση, βελτιστοποίηση και επέκταση.

Συνδεσιμότητα Κτιρίων

Building to Building Wireless Connectivity

Point-to-Point links μεταξύ κτηρίων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας για οποιονδήποτε λόγο (ενοποίηση δικτύου, μεταφορά internet, ασφάλεια και άλλους).

Internet, VPN, Voice and Video

Δημιουργία Virtual Private Network για αυξημένη ασφάλεια και κανόνων QoS, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, για την σωστή διαχείριση των πακέτων με σκοπό τη μείωση της απώλειας πακέτων

Υψηλές Ταχύτητες

High Speed Bandwidth 10 Mbps – up to 1+ Gbps

Ποιοτικά links, υψηλών αποδόσεων ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον.  

Μητροπολιτική ασύρματη υποδομή

Metropolitan Wireless Infrastructure

Εγκατάσταση Point-to-MultiPoint links και δικτύων Mesh πλήρως προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο.   

Ασύρματη Οπτική ίνα

Wireless Fiber – up to 1+ Gbps

Ταχύτητες άνω του 1+ Gbps.

Εξάγουμε μελέτες χώρων και εργαζόμαστε μέσα στο budget του πελάτη για να βρούμε το κατάλληλο συνδυασμό hardware ώστε να είναι και προσιτό και αποτελεσματικό για τις ανάγκες σας. Αν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο και γρήγορο WiFi δίκτυο για το γραφείο σας ή ακόμα και για απομακρυσμένες περιοχές, είστε ένα click μακριά.   

Το πλεονέκτημα των ασύρματων δικτύων WiFi είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα που έχουν ανάλογα με το αντικείμενο χρήσης τους και η πρόσβαση που παρέχουν από οποιοδήποτε μέσο. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης, καθώς η πρόσβαση στο internet είναι απαραίτητη τόσο για την επιχείρηση και το προσωπικό της, όσο και για τους φιλοξενούμενους. Λόγω της ευρείας χρήσης των ασύρματων δικτύων, είναι αναγκαίος ο έλεγχος και η διαχείριση της πρόσβασης σε αυτά. Κατά συνέπεια, δημιουργείται η ανάγκη για διαχωρισμό του δικτύου σε απομονωμένα δίκτυα. Για παράδειγμα, διαφορετικό ασύρματο δίκτυο για τα συστήματα τις επιχείρησης και τους εργαζομένους και διαφορετικό ασύρματο υποδίκτυο αποκλειστικά για τους πελάτες.