Ηλεκτρομαγνητική θωράκιση κεντρικής εισόδου Οικοδομής-Διαμερίσματος

 

 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

 

 

      

 

     Σήμερα το θέμα της προσωπικής ασφάλειας, για τον άνθρωπο αποτελεί βασικό παράγοντα διαβίωσης για την επιλογή του τόπου και του χώρου κατοικίας του, ώστε να μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Ο κάθε πολίτης αναζητά διάφορους τρόπους για να προστατευθεί ο ίδιος με την οικογένειά του αλλά ταυτόχρονα προστατεύοντας και την περιουσία του από διάφορους επιτήδειους διαρρήκτες. Η επικινδυνότητα που χαρακτηρίζει τον κάθε διαρρήκτη είναι διαφορετική. 

    

     Μέχρι προσφάτως τα συστήματα ασφαλείας για μία οικία ή έναν χώρο εργασίας περιορίζονταν στην προστασία των χώρων και πολύ λιγότερο του ανθρώπου που βρισκόταν εντός αυτών. Επίσης η ασφάλεια που παρείχαν περιοριζόταν στην παραγωγή ενός ισχυρού ακουστικού σήματος ώστε να τρέπει σε φυγή τον όποιο επιτήδειο. Πλέον προϋπόθεση επιλογής ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας είναι να παρέχει αυτοματοποιημένο ελεγχόμενο κλείδωμα, κατά κύριο λόγο της κεντρικής εισόδου του χώρου που προστατεύει.

 

   Από επίσημα  στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας προκύπτει ότι το 95% των διαρρήξεων πραγματοποιείται από τις κεντρικές εισόδους των πολυκατοικιών. Προς αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού ( και την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας ) , ο πολίτης καταφεύγει σε λύσεις επιπρόσθετων συστημάτων περιορισμού πρόσβασης στην είσοδο του διαμερίσματός του με αποτέλεσμα το μεγάλο οικονομικό κόστος χωρίς αυτό να προσφέρει λειτουργικότητα αισθητική και πάνω απ΄ όλα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

 

     Η εταιρία PROTÉGÉ λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τις απαιτήσεις που παρουσιάζονται σε μια κεντρική είσοδο πολυκατοικίας ή διαμερίσματος, δημιούργησε το κατάλληλο σύστημα προστασίας, για την αποτροπή απόπειρας παραβίασης της, καθιστώντας κάθε επίδοξο διαρρήκτη ανίκανο να δράσει, τρέποντάς τον σε φυγή πριν ακόμη προκληθεί από τον ίδιο υλική φθορά.

 

 

PROTÉGÉ SECURE DOOR

 

Το σύστημα PROTÉGÉ SECURE DOOR  αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη αντιδιαρρηκτική λύση της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας ή του διαμερίσματος σας. 
 Λειτουργίες:
 • Ελεγχόμενη πρόσβαση:
 • Από την στιγμή που θα εγκατασταθεί σε μια υπάρχουσα πόρτα ανεξάρτητα από το υλικό και την παλαιότητά της, θα βρίσκεται πάντοτε κλειδωμένη, όλο το 24ωρο.
 • Πρόσβαση εισόδου θα έχουν μόνον οι σύνοικοι της πολυκατοικίας κάνοντας χρήση το ειδικό κλειδί-μπρελόκ, πλησιάζοντάς το απλά στον καρταναγνώστη που τοποθετείται κοντά στην μηχανική κλειδαριά της πόρτας.
 • Η έξοδος των συνοίκων και επισκεπτών, γίνεται με την χρήση ενός μπουτόν που τοποθετείται κοντά στο πόμολο της πόρτας.
 •  Η πρόσβαση των επισκεπτών γίνεται κανονικά με την χρήση των θυροτηλεφώνων ως έχει. ( Δεν απαιτείται καμιά αντικατάσταση θυροτηλεφώνων ή ανάγκη εργασιών στα διαμερίσματα ).
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ
 • Για τη προστασία της πόρτας τοποθετείται χωνευτά στο σταθερό πλαίσιο (τη κάσα) ο ηλεκτρομαγνητικός πίρος που αποτελείται από συμπαγή ατσάλινο έμβολο, υψηλής μηχανικής αντοχής (1000 κιλών ).
 • Με το κλείσιμο της πόρτας ο πίρος την κλειδώνει και δεν μπορεί να ανοίξει ούτε με την χρήση λοστού.

 

Εξωτερική προστασία:

 • Η είσοδος προστατεύεται από κάθε επίδοξο πριν ακόμη προλάβει να χρησιμοποιήσει κάποιο εργαλείο, με την ενεργοποίηση ισχυρού ακουστικού ήχου τρέποντάς τον σε φυγή.
 • Ο ήχος παράγεται από αυτοτροφοδοτούμενη θωρακισμένη σειρήνα εξωτερικού χώρου.
 • Η ενεργοποίηση της δίνεται από τον πίνακα κεντρικού ελέγχου του συστήματος μέσω κατάλληλων αισθητήρων.
 • Ο εισβολέας τρέπεται σε φυγή χωρίς να προλάβει να καταστρέψει ή να προκαλέσει φθορά στην είσοδο.

 

Λειτουργικότητα:

 

 • Η πρόσβαση για όλους πλέον είναι ευκολότερη, ειδικά για τα άτομα μεγάλης ηλικίας καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να παρουσιάζουν το ειδικό κλειδί κοντά στον καρταναγνώστη.
 • Τις νυχτερινές ώρες η πρόσβαση γίνεται εξίσου εύκολα από τους χρήστες ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, καθώς η συσκευή ανάγνωσης των ειδικών κλειδιών διαθέτει ενδεικτικές λυχνίες κατάστασης του συστήματος, οι οποίες λειτουργούν προσανατολιστικά.
 • Κατά την διάρκεια διέλευσης ατόμων το σύστημα παράγει ενδεικτικό ακουστικό ήχο προειδοποιώντας ότι η πόρτα είναι ανοικτή. Ο ήχος τερματίζεται όταν η πόρτα ασφαλιστεί από τον πίρο και στον καρταναγνώστη ενεργοποιείται διακριτή  φωτεινή ένδειξη ότι το σύστημα είναι οπλισμένο.
 • Απλή χρήση του συστήματος με ένα πλήκτρο για την έξοδο και το ειδικό κλειδί μπρελόκ για την είσοδο.
 • Αυτό επιτηρούμενο για άμεση διάγνωση κάποιας δυσλειτουργίας και εμφάνισης βλαβών στο χειριστήριο.
 • Διατήρηση της ασφάλειας για περίπου 12 ώρες ακόμη και σε διακοπή ρεύματος. Γι΄ αυτό φροντίζει μια μπαταρία ξηρού τύπου επαναφορτιζόμενη τοποθετημένη στην κεντρική μονάδα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 6 χρόνια, και θα αντικατασταθεί όταν αναφερθεί σαν βλάβη από τον πίνακα.   
 • Απεριόριστος αριθμός καταχώρησης ειδικών κλειδιών.
 • Το σύστημα σχεδιάζεται και εγκαθίσταται με βάση τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις των πελατών. Αυτό επιτρέπει την δυνατότητα επιλογής των υλικών  ώστε να προσεγγίζεται η καλύτερη τεχνική λύση με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την ασφάλεια του χώρου των πελατών.

 

 

Σημαντικό:

 

 •  Κάθε φορά που χάνετε ένα κλειδί της κεντρικής εισόδου από κάποιον ένοικο,  για να υφίσταται η σχετική ασφάλεια, οι σύνοικοι υποχρεώνονται σε αλλαγή της κλειδαριάς  και την αγορά  μιας σειράς από κλειδιά για τον καθένα, επιβαρύνοντας τους όλους οικονομικά. Αυτή η τακτική παύει να εφαρμόζεται καθώς για κάθε ειδικό κλειδί που θα χαθεί υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσής του από την ίδια την εταιρία και αντικαθιστώντας το, επιβαρύνοντας μόνον αυτόν που το έχασε χωρίς να απασχοληθεί και επιβαρυνθεί κανένας άλλος σύνοικος της οικοδομής. Το χαμένο ειδικό κλειδί αχρηστεύετε την στιγμή της διαγραφής του από τη μνήμη του συστήματος.                                                                             

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει σε λειτουργία το PROTÉGÉ SECURE DOOR στο χώρο του χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν επικοινωνίας  και συνεννόησης προγραμματίζοντας μια συνάντηση στο μέρος που αφορά την ασφάλεια της εισόδου. Εκεί μπορούν να απαντηθούν οποιεσδήποτε απορίες γεννηθούν άμεσα και αντικειμενικά. Ο χρόνος που απαιτείται για την παρουσίαση είναι περίπου 5 με 10 λεπτά.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  

 • Γίνεται από εμάς  με συνεργείο δύο ατόμων. 

ΤΡΙΑ ( 3 ) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Αντικατάστασης οποιουδήποτε μέρους του PROTÉGÉ SECURE DOOR παρουσιάσει βλάβη, εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πράξη παραβίασης, ακραία καιρικά φαινόμενα ή όποια άλλη  κακόβουλη ενέργεια.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 


Το PROTÉGÉ SECURE DOOR απαρτίζεται από υλικά συστημάτων ασφαλείας επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων της αγοράς, επιλεγμένα μετά από μακροχρόνια εφαρμογή τους. Αφού εγκατασταθεί δεν έχει καμιά ανάγκη παρακολούθησης από την εταιρεία μας για την σωστή του λειτουργία. Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται από κανενός είδους πάγιο έξοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως η εταιρεία PROTÉGÉ είναι στο πλευρό των πελατών της για όποιο θέμα , απορία ή ανάγκη επέκτασης του συστήματος προκύψει.

Ενιαίο σύστημα ασφαλείας που αποτελείται από πέντε διαφορετικά βασικά μέρη :

 

Α)Το σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης
   
Β) Τον ηλεκτρομαγνητικό πίρο.        
   
Γ) Το σύστημα συναγερμού.                       
   
Δ)Τους αισθητήρες ανίχνευσης κατάστασης της εισόδου.        
   
Ε) Το εφεδρικό σύστημα παροχής ηλεκτρικής τάσης .     

 

α) Αποτελείται από την συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών καρτών (μπρελόκ) με την παρουσίασή τους σε κοντινή απόσταση απ΄ αυτήν, προϋπόθεση της αναγνώρισης είναι η καταχώρησή τους στην μνήμη του συστήματος από τον εγκαταστάτη. Τοποθετείτε εξωτερικά της εισόδου.

 

 

β)Το σύστημα ηλεκτροκλειδαριάς που εγκαθίσταται στο σταθερό μέρος της πόρτας ( το κάσωμα ) και την διατηρεί κλειδωμένη κάθε φορά που βρίσκεται σε κλειστή κατάσταση. Το ξεκλείδωμα γίνεται, για την είσοδο στο σπίτι με την παρουσίαση ενός καταχωρημένου μπρελόκ στην μνήμη του συστήματος και με την χρήση ενός πλήκτρου στο εσωτερικό πληκτρολόγιο για να εξέλθουμε.

 

 

γ)Τον κεντρικό πίνακα ελέγχου του συστήματος ο οποίος ελέγχει την κάθε κατάσταση της εισόδου, εσωτερικά και εξωτερικά αυτής με κατάλληλους αισθητήρες.

 

 

γ1)Το πληκτρολόγιο, μέσω του οποίου γίνεται η χρήση και ο έλεγχος κατάστασης του συστήματος.

 

 

δ)Τον αισθητήρα ανίχνευσης εξωτερικά της εισόδου ώστε να γίνεται αντιληπτή η όποια πιθανή κακόβουλη πράξη, ενεργοποιώντας την σειρήνα παράγοντας ισχυρό ακουστικό σήμα γνωστοποιώντας στον παραμένον  την παρουσία εισβολέα πριν ακόμη προκαλέσει στην είσοδο την παραμικρή φθορά.

 

 

ε)Την σειρήνα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.     

                                         

 

ζ)Επαναφορτιζόμενος συσσωρευτής τάσης (μπαταρία)ώστε να διατηρείτε η λειτουργία του συστήματος για πολλές ώρες μετά από τυχόν διακοπή ρεύματος του δικτύου ηλεκτροδότησης. Ο συσσωρευτής τάσης επαναφορτίζεται μετά από κάθε  μακρά λειτουργία διακοπής ρεύματος και επιτηρείται από τον κεντρικό πίνακα διαρκώς για την καλή του κατάστασή. Όταν καταστραφεί, ο κεντρικός πίνακας παρουσιάζει ένδειξη στο πληκτρολόγια για την αναγκαιότητα αντικατάστασής του.

 

Επικοινωνία

Μεσολογγίου 22 Τριανδρία, Θεσ/νίκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6945 380 398
2310 909 619

Υπεύθυνος Επικοινωνίας :         Πέτρος Αμπατζίδης

Βρείτε μας στο..