Ανιχνευτές εκρηκτικών αερίων

 

Ανιχνευτής εκρηκτικών αερίων

PG/LNG/υγραέριο),DC 9-28V, ηχητικός συναγερμός 85dB/3m, ο επεξεργαστής του ελαχιστοποιεί τους ψευδείς συναγερμούς, μέγιστη ευαισθησία (LNG 7500ppm, LPG 2000ppm, Υγραέριο 800ppm).                                            
     
     

DCD-1E-IS...
Θερμικός ανιχνευτής αντιεκρηκτικού τύπου.

Ο αντιεκρηκτικού τύπου φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού σχεδιάστηκε για εγκαταστάσεις όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος ανάφλεξης ή έκρηξης (Κατηγορία 1 και όλες οι χαμηλότερες κατηγορίες). Είναι συμβατός με τα περισσότερα συμβατικά κέντρα της αγοράς. Παρέχει έξοδο για σύνδεση φωτεινού επαναλήπτη.

 
     
     
 

SLR-E-IS...
Φωτοηλεκτρονικός ανιχνευτής αντιεκρηκτικού τύπου

Ο αντιεκρηκτικού τύπου φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού σχεδιάστηκε για εγκαταστάσεις όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος ανάφλεξης ή έκρηξης. Είναι συμβατός με τα περισσότερα συμβατικά κέντρα της αγοράς. Παρέχει έξοδο για σύνδεση φωτεινού επαναλήπτη.

Η υψηλής απόδοσης αποσπόμενη θαλάμη ανίχνευσης του SLR-E-IS επιτρέπει την μείωση της ενίσχυσης με αποτέλεσμα την βελτίωση του λόγου σήμα / θόρυβο και ως εκ τούτου την αποφυγή ψεύτικων συναγερμών.

 
     
     
 

 CCP-E-IS...
Υαλόθραυστο μπουτόν αναγγελίας φωτιάς αντιεκρηκτικού τύπου.

Το CCP-E-IS είναι υαλόθραυστο κομβίο αντιεκρηκτικού τύπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου ανάφλεξης ή έκρηξης.

 
     
     
     

MLT7787+...
Shunt diode safety barrier.

Το μοντέλο MLT7787+ είναι μία αντιεκρηκτικού τύπου Zener – diode μπαριέρα η οποία χρησιμοποιείται σε συμβατικά κέντρα πυρανίχνευσης για προστασία σε χώρους με υψηλό κίνδυνο ανάφλεξης ή έκρηξης.

Στην περίπτωση συμβάντος ηλεκτρικού προβλήματος στην προστατευόμενη περιοχή οι δίοδοι Zener που περιλαμβάνονται στην μπαριέρα περιορίζουν την τάση που μπορεί να αναπτυχθεί στην επικίνδυνη περιοχή και η αντίστασή περιορίζει το ρεύμα.

Η ασφάλεια προστασίας των διόδων και ο δύο βαθμίδων περιορισμός τάσης εξασφαλίζουν διαρκή προστασία εάν κάποια από τις δύο βαθμίδες καταστραφεί.
Το MLT7787+ είναι πιστοποιημένο για όλους τους τύπους ζωνών και για όλες τις μορφές κινδύνων ανάφλεξης- έκρηξης.

 
     
     
 

 MLT5561...
DC/DC Απομονωτής.

Ο τροφοδοτούμενος από την ζώνη γαλβανικός απομονωτής MLT5561 δύο καναλιών χρησιμοποιείται σε συμβατικά κέντρα πυρανίχνευσης για προστασία σε χώρους με υψηλό κίνδυνο ανάφλεξης ή έκρηξης.

Απλή εγκατάσταση σε ράγα απλοποιεί την εγκατάσταση και συντήρηση χρησιμοποιώντας plug-in κονέκτορες. Η είσοδος του είναι προστατευμένη για αντεστραμμένη τροφοδοσία.

 

Επικοινωνία

Μεσολογγίου 22 Τριανδρία, Θεσ/νίκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6945 380 398
2310 909 619

Υπεύθυνος Επικοινωνίας :         Πέτρος Αμπατζίδης

Βρείτε μας στο..