Εταιρεία

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1999 στο τομέα της περιουσιακής και προσωπικής ασφάλειας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους

,παρέχοντας στους πελάτες της δυναμικά, προστασία και σιγουριά στο χώρο εργασίας τους αλλά και μόνιμης κατοικίας τους. Αυτό επιτυγχάνεται από την επιλογή βάση της ποιότητας των προϊόντων που χρησιμοποιεί και την υπευθυνότητα που την διακρίνει κατά τις εργασίες των εγκαταστάσεων των συστημάτων της που εφαρμόζει στους  χώρους των πελατών της.

Το σύστημα αφαλείας είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κλειστού ή ανοικτού χώρου όπου βρίσκονται άνθρωποι ή περιουσίες προκειμένου να τα διαφυλάξουμε. Το σύστημα ασφαλείας ως γενικός όρος εμπεριέχει ποικιλία προϊόντων και μεθόδων που μπορούν να το αποτελέσουν. Στις μέρες μας ένα τέτοιο σύστημα είναι γνωστό σαν σύστημα συναγερμού το οποίο χαρακτηρίζεται κυρίως από την συσκευή που παράγει  ισχυρό εναλλασόμενο ακουστικό ήχο για την αποτροπή της όποιας ανεπιθύμητης κακόβουλης πράξης ενός εισβολέα. Ένα άλλο σύστημα είναι το κλειστό κύκλωμα  τηλεόρασης το οποίο έχει την δυνατότητα καταγραφής κινούμενης εικόνας για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα χρονικής αναδρομής στα καταγεγραμμένα συμβάντα ώστε να πραγματοποιεί έλεγχο συμβάντων του χώρου που επιτηρεί.

Κάτι που είναι απαραίτητο σήμερα λόγω των διαφορετικών καταστάσεων που παρουσιάζονται από κακόβουλες δραστηριότητες ανθρώπων , είναι η συνεχής αναζήτηση αποτελεσματικότερων λύσεων παροχής ασφάλειας προς τους πελάτες μας. Πλέον η διάρρηξη κεντρικών εισόδων  έγινε καθημερινό φαινόμενο,  πράγμα που μας οδήγησε στην αναζήτηση και εξέυρεση μιας αποτελεσματικότερης λύσης για την αποτροπή του φαινομένου αυτού. Η εταιρεία εφαρμόζει πλέον ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα θωράκισης της εισόδου, το PROTEGE SECURE DOOR που αποτρέπει τη παραβίαση της εισόδου με τον αντιδιαρρηκτικό ηλεκτροπύρρο που εγκαθίστατε στο σταθερό μέρος της πόρτας αλλά και με εξωτερική επιτήρηση με κατάλληλους αισθητήρες, προστατεύει κάθε κακόβουλη πράξη πριν ακόμη ο διαρρήκτης  καταφέρει να καταστρέψει την είσοδο εξωτερικά.

Το PROTEGE SECUER DOOR θωρακίζει κάθε είσοδο παρέχοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά στους ανθρώπους που βρίσκονται εντός ή εκτός της ιδιοκτησίας τους.

Επικοινωνία

Μεσολογγίου 22 Τριανδρία, Θεσ/νίκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6945 380 398
2310 909 619

Υπεύθυνος Επικοινωνίας :         Πέτρος Αμπατζίδης

Βρείτε μας στο..